| Bithumen csalás |
|
|
Terjed mostanában e-mailban egy olyan hír hogy Freereg van a Bithura! Ne dőljetek be neki nincs FreeReg! Az e-mail szövege az alábbi:
"Szia.
Örömmel értesítünk hogy a legelső illetve legnagyobb múltal rendelkező torrent oldal a BitHUmen kinyitotta kapuit. Most bárki beregisztrálhat. Regisztrációs link: http://bithumen.ath.cx/signup.php (kattitható az e-mailban, de nem oda visz hanem a Bithumen.de domain egyik aloldalára -by TP) E levelünket csak bizonyos számú felhasználó kapta meg. Olyanok akik régen fentvoltak az oldalon valamint egyéb más forrásból. Kérjük ne küld tovább ezt a levelet. bH.TEAM" Nos nem szabad bedőlni ennek a levélnek, mert csak emeltdíjas SMS kicsalására irányul!A bithumen.de tulajdonosa (Publikus forrás: http://whois.mtgsy.net/) [Holder] Type: PERSON Name: Wellinger Norbert Organisation: the prince of DDOS Address: Torokugrato utca 6 Pcode: 1118 City: Budapest Country: DE Changed: 2008-08-07T19:26:16+02:00Úgy tűnik nem lesz mostanában nyugodt éjszakája, mert a Bithumen akár fel is jelentheti a jó hírnév megsértése miatt (bár ez elég valószínűtlen a tevékenység miatt amit folytat) |
No current events.